06 دی 1402

مزاحمت و سلب اسایش

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برای شکایت از همسایه ای که مستاجر است و سرو صدای بالایی دارند حتی شبها تا صبح دعوا با صدای بلند دارند چیکار باید بکنم صحبت کردم با خودشون با صاحبخونه هم قبول به تخلیه نمیکنه چون پول پیش رو خرج کرده چطوری اقدام کنم که به نتیجه برسه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با توجه به مستنداتی که داری شکواییه مزاحمت و سلب اسایش را مطرح کنید ادله اثبات دعوی علم قاضی شهادت شهود سند میباشد اگر فیلم یا صدای ضبط شده دارید بعنوان اماره قابل استناد است که ممکن است موجب علم قاضی گردد