24 دی 1402

ضرب و جرح توسط همسر

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
هفته ی پیش به دلیل دعوا با همسرم اون ب من سیلی محکمی زد و پرده گوش سمت چپم پاره شد
شکایت کردم و نامه پزشک قانونی گرفتم و در تاریخ 11 بهمن ب شورای حق اختلاف دعوت شدیم
میخوام بدونم این موضوع ب نفعم تموم میشه؟
برای همسرم چ حکمی در نظر میگیرن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر در این مورد شورا صلاحیت رسیدگی ندارد و برای صلح و سازش دعوت شده اید در دادگاه با اثبات ضرب و جرح توسط همسرتان ایشان محکوم به پرداخت دیه خواهند شد ادله اثبات دعوی علم قاضی شهادت شهود سند میباشد همچنین اگر فیلم دوربین موجود است بعنوان اماره قابل استناد است که موجب علم قاضی میگردد و همسرتان محکوم میشوند