14 بهمن 1402

آیا امکان اعتراض گواهی عدم امکان سازش از طرف پدر زوج وجود دارد ؟

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پسر من 20 سالشه دوسال پیش ازدواج کرد الان سرباز هست بدون اطلاع خانواده رفتن طلاق گرفتن و مهریه هم که 27 سکه هست قبول کرده هر سه ماه یکی بده با توجه که نه درآمد ونه شغلی هیچی نداره الان من به عنوان پدر میتونم اعتراض کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی خیر باتوجه به سن قانونی پسر شما ایشون علیه خویش اقدام و شما نمی توانید به این تصمیم اعتراض کنید.