19 بهمن 1402

بصورت توافقی از هم جداشده ایم و همسرم تمامی مهر خود را بخشیده

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود بنده و همسرم بصورت توافقی از هم جداشده ایم و همسرم تمامی مهر خود را بخشیده و حکم اجرا شده و سه ماه هم از اجرای حکم گذشته به تازگی متوجه شدم زن پس از طلاق هم می تواند دوباره درخواست مهریه بدهد ایا امکان دارد و از کجا می توان متوجه شد و ایا زمان و شرایط خواصی دارد؟
با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی موارد توافق در طلاق توافقی صورتجلسه می گردد و پس از بخشش (ابرا) در محضر دادگاه و صورتجلسه دادگاه و یا دفتر خانه رسمی و سپس صیغه طلاق امکان مطالبه مهریه ، به نظر با حصول شرایطی امکان پذیر نیست .موفق باشید