01 اسفند 1402

قتل عمد یا قتل غیرعمد و مطالبه دیه

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با متور از پشت زدم به یه ماشین گواهینامه هم ندارم خوردم زمین یه ماشینی از پشت منو زیر گرفته که منجر به فوت ترک نشین من شد آیا ماشین که از پشت به من زد مقسر هست ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای تعیین مقصر حادثه باید موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد بررسی قرار بگیرد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد و نظریه کارشناس قابل اعتراض است و شما میتوانید اعتراض نمایبد و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید