06 اسفند 1402

امکان طرح دادخواست مجدد تعدیل اقساط مهریه

دسته بندی : خانواده | اعسار
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر همسرم دوماه پیش تعدیل مهریه زده و دادگاه رد کرد الان دوباره تعدیل زده دوماه بیشتر از رای نگذشته در سال چند بار میشه تعدیل زد من امسال هیچی نتونستم ازش بعنوان مهریه بگیرم خسته ام کرده راهنمایی کنید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان ثبت دادخواست تعدیل اقساط در هر زمان وجود دارد ولیکن امکان اخذ نتیجه وجود نخواهد داشت .