گرفتن رضایت نامه از بیمار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر برای مشتری دستگاه لاغری وصل کردم قبلش فرم رضایت امضا کرده بود ک حتی اگه سوخت یا بدنش حساسیت نشون داد حق اعتراض نداره و با اطلاع کامل فرم امضا زد 00 الان پوستش حساس بود سوخت آیا میتونه از کلینیک یا من شکایت کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر تقصیری برای شما متصور باشد مثلا درجه ی دستگاه را به اشتباه تنظیم کرده باشید مسئول خواهید بود.