شرایط طلاق توسط زوجه چیست؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم من یک سال جدا زندگی میکنم شوهرم طلاق نمیده میخواستم بدونم ایا راهی هست من طلاق بگیرم از ایشون.در ضمن حضانت پسرم با من. من مهریه ام یک مقداری گرفتم بقیه رو بخشیدم ولی ایشون حاضر ب طلاق نیست. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم برای طلاق باید دلیل موجهی مثل ترک انفاق،ضرب و جرح،سابقه ی کیفری،اعتیاد و...داشته باشید.