خسارت تاخیر تادیه در پرونده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزبخیر، درخسارت مالی که طرف محکوم شده تاخیر دیر کرد از چه زمانی میباشد وچه موقع باید دادخواست داد قبل از اجرای حکم یا بعدآ و درضمن مقدار تاخیردرپرداخت را خودمان باید حساب کنیم یادادگاه، باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از زمان دادخواست یا اظهارنامه یا سررسید موعد پرداخت طلب تا زمان اجرای حکم مقدار محاسبه تاخیر تادیه است. اگر مطالبه نکردید تا اجرای کامل حکم میتونید درخواست کنید از اجرای احکام محاسبه میشه. موفق باشید