دریافت خسارت تاخیر و کرایه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بسمی تعالی 1402/07/15
مورد معامله یک دسگاه سی ان سی استوک سایز 120در270به قیمت توافقی سیصد ملیون تومان که مبلغ صدملیون تومان نقدا به فروشنده پرداخت گردیده وما باقی طی چهار فقره سفته به تاریخ 1402/8/20و1402/9/20به اقای عسکر ایمانی تحویل داده شده که خریدار موظف است طبق تعهدنامه خود در تاریخ ذکر شده سفته هایش را پاس کند ودر صورت پاس نکردن سفته ها مبلغ ماهانه پنجاه ملیون تومان به عنوان کرایه دسگاه به فروشنده پرداخت کند ودسگاه رابا هزینه خودبارگیری کرده وبه ااقای عسکر ایمانی تحویل دهد و در صورت فسخ معامله خریدار ماهانه پنجاه ملیون تومان به عنوان کرایه دسگاه از تاریخ قرارداد به فروشنده پرداخت مینماید این معامله قطعی میباشد شماره سفته ها ...
امضای خریدار فروشنده وشهود
با سلام بنده طی این قرار داد این دسگاه را خریدم که به دلیل خرابی دسگاه 60ملیون از کل بدهی را نتوانستم تا برج 12پرداخت کنم و فروشنده برج دوازده بدون اچازه وخبر من در نبودم به محل کارم رفته و قطعات
سگاه را برده ودسگاه را از کار کردن انداخته واز من شاکی شده ایا میتواند دورکرد از من بگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورت اثبات تخریب دستگاه توسط فروشنده مبنی بر دریافت خسارت خسارت تاخیر و کرایه ماهیانه به فروشنده تعلق نمیگیرد.