وکالت بلاعزل زوجه از زوج برای طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر منو شوهرم توافق به طلاق کردیم .الان وکیلم گفته برای اینک وسطای کار پشیمون نشه وکالت بلاعزل بگیر .درعوضش شوهرم خواسته مهریمو ببخشم .میترسم یوقت اینکاروکنم بعد وکالتو پس بگیره میشه همچین چیزی توروخدا کمکم کنید ساعت 9 قراره بریم وکالت بهم بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام وکالت بلاعزل از زوج اخذ نمایید تا قابل عزل در هیچ زمانی نباشد