سوء استفاده از کپی کارت ملی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من جهت کار برای یک شرکت فرم استخدام پر کردم از من یک کپی کارت ملی گرفته همراه یک قطعه عکس برنامه من برای کار انجام نشد و کپی کارت ملی به من استرداد نشد
و گفتن که کپی کارت ملی و فرم استخدام و عکس بایگانی میشود ایا شکرت میتواند روی کپی کارت ملی اقدام کند

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اصولا مشکلی ایجاد نخواهد شد درصورتی که سوء استفاده ای شود میتوانید طرح شکایت نمایید