درخواست خلع ید منزل مسکونی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام برادرم اقدام به طلاق کرده چون خانومش از خونه بیرون کرده ودخانه به نام مادرم هست و خانم داداشم گفته که از خانه بیرون نمیرود ما چه اقدامی باید بکنبم ؟ با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مادر شما باید دادخواستی دایر بر خلع ید علیه زن داداش شما مطرح نماید تا دادگاه رای به خلع ید ورفع تصرف از ملک مذکور بدهد