تصادف جرحی و نحوه دفاع از اتهام

دسته بندی : کیفری | دیه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من مقصر حادثه تصادف منجر به جرح هستم که با یه موتور سوار به علت عدم رعایت حق تقدم تصادف کردم .این تخلف جزء تخلفات حادثه سازه ؟ از کجا بفهمم جزء تخلف حادثه ساز محسوب میشه و باید دو و نیم درصد دیه رو پرداخت کنم ؟ پاش شکسته و صورتش چند بخیه خورده . بیمه شخص ثالث دارم . ممکنه در دادگاه از من هم پول بگیرند ؟ مثلا مجبور بشم بیست سی میلیون پول بدم بخاطر این شکستی و اون چند بخیه روی صورت ؟ الان برای من ابلاغیه صادر شده که توش نوشته حتما باید یک ضامن همراه خودم ببرم . اگه روز دادگاه نرم و روز بعدش برم مشکلی پیش نمیاد ؟ نمیخوام رو در رو بشم با اون شخص چون خیلی توهین کردن روز حادثه . استرس دارم و بی تجربه .ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.جهت دفاع از اتهام موضوع تصادف جرحی شما باید حتما در دادسرا حاضر شوید واگر بیمه داشته باشید بیمه شخص ثالث خودرو را به عنوان ضمانت جرم می توانید در دادسرا ارائه دهید در صورت عدم حضور جلب خواهید شد دیه شکستگی ده درصد دیه کامل معادل 120 میلیون تومان می شود که در صورت داشتن بیمه از طریق بیمه می توانید دیه را پرداخت کنید.در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید