خرید زمین وراث دیگر توسط یکی از ورثه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ما سال 90 بعد فوت پدرم زمین های شالیزارشو بین وراث تقسیم کردیم سهم پسرا شد 1908 متر سهم من با یکی از برادر هام توی یه زمین افتاد و من ازش خریدم اون زمان با متر شورای محله متراژ کرد الان بعد 13 سال من زمینو فروختم و کل متراژ زمین با دوربین جی پی اس زدم شده 4263 متر توی این 13 سال هم من با زمین کار کردم و طی کار کردن ها متراژ بیشتر شده میخواستم بدونم الان برادرم بعد از 13 سال میتونه بره ادعا کنه که من 200 متر کمتر پول گرفتم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر گرامی سوال شما مبهم بوده، چطور با کار کردن شما زمین افزایش متراژ پیدا کرده است؟