صلح نامه و اقرار نامه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ما دودخترهستیم که برادرنداریم وپدرم مقداری ملک واملاک دارد وبرادرانش میخوان که املاکشو ازدستش دربیارن به همین خاطر مایک صلح نامه ویه اقرارنامه تنظیم کردیم باموافقت خودش که چه الان وچه بعدازمرگش به برادرانش نرسه وسندرسمی هم ندارن وگرنه انتقال میداد خواستم بدونم بااین شرایط میتونن کاری کنن که به ما نرسه یا سهمی ازماببرن

پاسخ کارآموز وکالت :

با درود کاربر گرامی بهتر است برای تنظیم صلح نامه با یک وکیل دادگستری مشورت کنید . به طور کلی اموال پدرتان بعد از فوت به ورثه ایشان در طبقه اول می رسد و برادران در طبقه دوم هستند. ضمنا با توافق نمی توان کسی را از ارث محروم کرد.