آیا می توان علیه پدر که اقدام به انتقال تنها ملک خود بنام برادر کرده طرح دعوی کرد؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام خسته نباشید
ما چهارفرزند هستیم وپدرم خانه ای که تنها دا رایی او است را بدون مشورت ورضایت ما به برادر بزرگمان انتقال داده است ودر وکالت نامه قید کرده است که تا زمانی که پدر در قید حیات است پدر مالک خانه است وزمانی که از دنیا رفت خانه به طور کامل به برادرم برسد.آیا من که فرزند دوم هستم میتوانم به عنوان ارث شکایت کنم یا خیر ؟آیا برای پس گرفتن خانه از برادرم فقط شکایت پدر لازم است؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خیر شما نمی توانید بر علیه پدر و برادر طرح دعوی کنید و صِرفا ودر یک مورد از برادر می توانید شکایت کنید که تحت عناوینی پدر را مجبور به انتقال ملک پدری بنام خود کرده باشد موفق باشید.