آیا می توان علیه دوست دختر بخاطر فعالیت مستهجن طرح شکایت کرد؟

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، با خانمی آشنا شدم بعد متوجه شدم در 2 کانال مستهجن تلگرامی تن فروشی میکرده و وقتی من فهمیدم کلا اکانت خودش را پاک کرده احتمال ریکاوری بسیار پایین هست البته کوشی همراه ایشان آیفن می‌باشد
آگهی ایشان را دارم آیا می‌توانم اثبات کنم برای ایشان بوده ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با فرض مثال که قابلیت اثبات وجود پیدا کند بدلیل اینکه نسبتی بایشان ندارید موضوع قابل پیگیری قضایی نیست.