پول به دوستم قرض دادم چگونه میتوانم آنرا مطالبه کنم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من ی مبلغی رو ب دوستم انتقال دادم و در حال حاضر فقط رسید انتقال رو دارم الان ب طرف میگم برگردونه میگه از خرداد ب بعد ماهی 40 میلیون سه ماهه میگم همین رو دستنوشته بده نمیده و میگه اصن برو ثابت کن ک پول بمن انتقال دادی بری قانونی هم کنی میگم قرص ازش میخاسم دستت ب جایی بند نیس من الان باید چیکار کنم ممنون میشم توروخدا راهنماییم کنین شبو روزم شده گریه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی اول یک اظهارنامه به ایشان بدهید و سپس مطالبه وجه بر اساس رسید انتقال