نحوه گرفتن مهریه ونفقه توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آقا محسن آقا محسن اگر زوجه بدون اذن و اجازه شوهر قهر کند و ترک منزل کند و بچه که دختر را با خود ببرد و زور از او خواهش کند که برگردد ولی او برنگد و زوجه بعد از آن سه ماه درخواست طلب مهریه کند آیا نفقه سه ماه گذشته ه زوجه تعلق می‌گیرد و طوری می‌توان زوج دختر 5 ساله را از زوجه بگیرد لطفاً با ذکر ماده و قانون برایم توضیح دهید با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بله به زوجه تعلق میگیرد مگر قبلش دادخواست عدم تمکین مطرح میکردید فرزند تا 7 سال با مادر است بعد از آن تا سن بلوغ با پدر سپس خودش انتخاب می‌کند کجا زندگی کند