شکایت از همسایه به خاطر رطوبت سقف

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. از حمام طبقه بالا به حمام منزل بنده رطوبت و نم وارد میشد. از ایشان شکایت کردم و رای دادگاه به نفع بنده صادر شد. رای به اجرای احکام فرستاده شده. محکوم له اعلام کرده که فقط سه دانگ از منزل به نام ایشان است و سه دانگ دیگر به نام همسر ایشان است که من از او شکایت نکرده ام. آیا در این مرحله اجرای احکام حکم را اجرا میکند یا به شعبه برمیگرداند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم به صرف ادعای ایشان اعتماد نکنید و مدارک مالکیت را درخواست نمایید و اینکه مالکیت همسر بعد از تقدیم دادخواست ایجاد شده یا قبل از آن.