توقیف خودرو جهت مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب و احترام
خانمم مهریه را اجرا گذاشته و وانت بار من را توقیف کرده و در منزل من حضور دارد و تمکین نمیکند و سازش ندارد .
بنده یک منزل قولنامه ای و اوقاف دارم که در آن ساکن هستم به ارزش 2 ملیارد
چطوری میتونم خونه رو بفروشم و جایی رو رهن کنم و با بقیش به ماشین بخرم
چون دوتا بچه کوچک دارم و نیاز به ماشین دارم.
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه خودرو مذکور وسیله کار و معیشت شماست میتونین از اجرای احکام درخواست رقع بازداشت نمایید به استناد مستثنیات دین