شکایت بابت توهین و فحاشی

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده با آقایی 6 سال پیش یک کامیون خریدم بنده 2 سهم دارم الان این شخص بدون اجازه ماشین را قایم کرده و نه حاظر به خرید ونه فروش میباشدظمناا پلاک نیز به اسم بنده است من را مورد کتک وفهاشی قرار داده است الان چگونه شکایت مطرح کنم تا به سزای اعمالش برسد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم ابتدا یک اظهارنامه برای وی بفرستید و اگر افاقه نکرد خودرو را از طریق راهور توقیف سیستمی کنید.بابت توهین و کتک هم از طریق دفتر خدمات قضایی ،شکایت نمایید.