ابطال بیع و اعسار از پرداخت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من از کسی جنس لوازم خانگی می آوردم برشکست کردم طی چند ما نزدیک 5 میلیارد چکم برگشت خورده اون طرف بدون اینکه شکایت کنه یه خونه 3طبقه دارم منو ترسوند زدم به اسمش آیا میتونم قانونی خونه رو برگردونم
و اگه برگرده چطوری باید 5میلیارد پرداخت کنم اقساطی امکانش هست یا قرار زندان صادر میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام موضوع شما تخصصی هست و‌باید با دقت اسناد و صحبت های شما بررسی شود تا بتوان راهی پیدا کرد بهتر است از مشاوره تلفنی یا حضوری استفاده کنید