26 تیر 1400

مطالبه قیمت زمین به نرخ روز

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب شرکت شهرک های صنعتی به دلیل عدم ساخت زمین واگذار شده به اشخاص قرارداد های واگذاری را فسخ و همان مبلغ چند سال پیش رو مبنای محاسبه قرار داده و به شخص خریدار برمیگرداند برای مطالبه قیمت روز زمین چه کار باید کرد؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرمحترم سوال شما کلی می باشد باید متن قرارداد برسی گردد باتوجه به افزایش قیمت زمین که دارای ارزش افزوده می باشدمطالبه قیمت به نرخ روزمحاسبه وکارشناسی می گردد باید قرارداد را مورد مطالعه ومطابق آن دادخواست تنظیم نمود