28 تیر 1400

جریمه شرکت توسط سازمان تعزیرات حکومتی

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام چنانچه شرکتی مبلغ سنگینی توسط تعزیرات جریمه شود ودر صورت پرداخت نکردن مدیر عامل را بازداشت یا زندانی می کنند یا اعضای هیئت مدیره را ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اگرامضای شما بعنوان مدیرعامل شرکت پای قرارداد باشد وشمارا خطاب قرار داده باشند بعنوان شخص حقیقی صاحب امضا جریمه ودرصورت قطعی شدن رای میتوانند حکم جلب شمارا بگیرند