28 تیر 1400

مجازات جرم تهدید به قتل

دسته بندی : کیفری | تهدید
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . يك نفر مرا تهديد به قتل كرده است فقط يك شماره موبايل از او دارم چگونه ميتوانم از او شكايت كنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام امکان طرح شکایت وجود دارد درصورت اثبات مجازات آن شلاق تا74 یا زندان از دوماه تادوسال است لازم است یک شکواییه ازطریق دفاترخدمات قضایی ودرج مشخصات خود وفردی که ازاو شکایت دارید تنظیم نموده تا از این طریق به دادسرا ارسال شود دادسرا مراحل تحقیق را انجام می دهد ودرصورت احراز امر آن را به دادگاه می فرستددرهنگام تنظیم شکواییه ادله خودرا ارایه دهید بطور مثال اگر دلیل استنادی شما مکالمه تلفن است وپیام های گوشی موبایل می توانید ازدادگاه درخواست کنیداگر ازطریق پیام رسان واتس اپ اینستاگرام ویا تلگرام است اسکرین شات آن را ضمیمه نمایید