28 تیر 1400

در خصو قصص ملک مشاعی بین ورثه که هرکدام سند مالکیت مشاع دریافت نمودند تقاضای تقسیم یا فروش ملک را بدهیم؟

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

دو شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۰
مشاهده پاسخ
سلام. پدر من فوت کرده، یک خونه داشته که ورثه رفتن هرکدوم سند مشاعی خودشون رو گرفتن. حالا سوالم اینه برای فروش از طریق دادگاه، دادخواست تقسیم ترکه باید بدیم یا دادخواست فروش مال مشاع؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود ملک مشاعی قابل تقسیم است که با افراز آن نقصی در حصه هیچ یک از شرکا حادث نشود اگر ملک مشاع شما زمین با ابعاد مناسب هست میتوانید و دارای سند مالکیت است میتوانید تقاضای افراز از اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک داشته باشین در غیر این صورت دادخواست فروش مالش مشاعی را تقدیم دادگاه محلی که ملک است بدهید با تقاضای هریک از شرکا دادگاه رسیدگی خواخد نمود