29 تیر 1400

آیا صرف تصویر مواد مخدرجرم محسوب می شود

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشی سوالمن ایا عکس وفیلم مواد در گوشی جرم هست یا نه یک نفر در واتساب چند عکس وفیلم مواد برام فرستاده حالا مامورها گوشیم گرفتن ودو گرم تریاک گرفتن حال گوشیم پس نمیدن گفتن باید قاضی دستور بده ایا جرم محسوب میشه یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کابرمحترم صرف عکس وفیلم جرم محسوب نمی شودولی اگر مواد مخدر را نزد شخصی بیابند جرم هست ومجازات دارد