16 دی 1401

معرفی شهود جهت قسامه و صدور حکم

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مجدد خیلی ممنونم از پاسخگویی تون و واقعا شرمندم که مجدد پیام میدم
ما ۵۰ تا شاهد رو قبل از اینکه قاتل فوت کنه برده بودیم ولی این ۵ تا رو امسال بردیم . حالا بر اساس اون ۵۰ تای قبلی اگر دادگاه در اون زمانی که قاتل زنده بوده و حکم داده بوده آیا اون حکم قبلی تایید شده هست که دیه رو هیچی کنه ؟یا این ۵ تای جدید باعث میشه حکم قطعی جدید صادر بشه و بر اساس این دیه برسه؟ ( حکم قبلی رو نمیدونم قطعی بوده یا نه ولی فک نکنم چون ۵ تا از شهود برگشته بودن )
خیلی ممنونم از پاسخگویی تون انشالله سلامت باشید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بنظر که حکم قصاص قطعی نشده بوده چرا که پس از صدور حکم و قطعی شدن آن رسیدگی به معنی می باشد و پرونده اعتبار امر مختومه را دارد ، و یحتمل که پرونده هنوز در جریان بوده است و معرفی شهود تاثیر بسیاری در پرونده دارد . موفق و سربلند باشید