03 مرداد 1400

با طرح شکایت از برگذار کنندگان آزمون ها

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
ببخشید سوال من اینه که با این اوضاع کرونا و موج پنجم که خیلی بدتر از قبله و تمام مسولان بهداشت میگن تجمع ممنوع هست. در صورت شکایت از وزارت علوم و سازمان سنجش آیا دیوان میتونه دستور تعويق کنکور ارشد 1400 رو بده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود با توجه به نزدیکی زمان برگذاری میتوانید با ستاد مقابله با کرونا و دفتر وزارت کشور پیگیری جهت عدم برگذاری آزمون را داشته باشین