04 مرداد 1400

ایا می‌توان مطالبه طلب بابت انجام کار هنری و دستی نمود ؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشبد ایا من میتوانم مال از یک شخص بگیرم مثل پته دوختم حالا پول بنده رانمیدهند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما ابتدا یک اظهار نامه مستند به ماده ۱۵۶ قانون آیین دادرسی مدنی برای طرف مقابل ارسال نمایید با توضیح در مورد میزان و تعداد کار انجام شده و مبلغ طلبو اینکه ظرف ۴۸ ساعت وجه به حساب معرفی شده شما واریز گردد سپس با طرح دادخواست مطالبه وجه و ضمیمه نمودن اظهارنامه و ‌معرفی شهود در دادگاه صالح اقامه دعوی نمایید