06 مرداد 1400

ایا با اعطای وکالت می توان شناسنامه کودک متولد ترکیه را گرفت ؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.من وشوهرم دروان ترکیه صاحب فرزندی شدیم و کارت پناهندگی داشتیم بعداز یک سال و چن ماه تصمیم گرفتم به ایران برگردم.فرزندم کارت پناهندگی گرف واکسناسیون کامل هم انجام دادم برایش.دربیمارستان برگه ولادت را گرفتم تا درایران برایش شناسنامه بگیرم.به دلیل نااشنای با قوانین ترکیه نمیدانستم برگ ولادت را درنفوس مهر بزنم.الن در ایران مهر نفوس ترکیه را میخواد تا شناسنامه بدهند.من نمیتوانم برگردم ترکیه.الن نمیدانم چکار کنم؟ ایا ازطریق وکیل میشه ولادت را ثبت کنم؟لطفا راهنماییم کنین بخدا به عنوان یک مادر زندگیم نابودشذه بخاطر بی شناسنامه بود پسرم .بخدا امیدی برای زندگی ندارم لطفا بگین چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما می توانید با اعطای وکالت به همکار گروه وکلای وکیلوند خانم دکتر فاطمه نعمتی در ترکیه با تکمیل گواهی ولادت و دریافت آن شخصا در ایران اقدام به اخذ شناسنامه نمایید