18 دی 1401

سو پیشینه در جرائم حمل مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من حدود ۳.۴ سال پیش مامور با ماری جووانا منو گرفت که نزدیک به پنج گرم بود ازم اثر انگشت گرفتن و عکس صورت بعد فرستادن بازداشتگاه شاپور یه نصفه روز بازداشت بودم بعد ازاد شدم میخواستم بدونم الان ایا سوع پیشینه دارم یا پرونده ای دارم؟
چون متهم به جرم تهدید شدم الان تاثیری روی این پرونده جدید میزاره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر کاربرگرامی عمل شما و واقعه اتفاق افتاده منمر به سو پیشینه نشده است .و شما سو پیشینه برای این اتفاق ندارید