19 دی 1401

فرض نگه داری مواد مخدر صنعتی و سو سابقه

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خواستم بدونم مجازات نگهداری ۶۴گرم شیشه و۵۰گرم هرویین برای کسی که یک سابقه هم داره وعف مشروت هم قبلا استفاده کرده چیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام مجازات این میزان شیشه حبس بیش از ۲۵ سال است و برای آن میزان هروئين نیز حبس بیش از ۲۵ است که با نظر قاضی تعیین و مجازات اشد اجرا نیشود و داشتن سابقه مبتونبد از موارد تشدید باشید