20 دی 1401

دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر سال ۹۴ یه قطعه زمین فروختیم ۵۸۰ متر ۱۰۰ میلیون دریافت کردیم الان مالک بعد این همه سال ادعا کرده زمین منابع طبیعی هستش اگر محکوم بشیم به نرخ روز چقدر باید پرداخت کنیم؟ باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز طبق نظر کارشناس بدهید. دادگاه طبق نظر کارشناس حکم به استرداد ثمن معامله خواهد داد.