12 مرداد 1400

محاسبه مبلغ نیم عشر و پرداخت آن

دسته بندی : مالیاتی | هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، من در پرونده ای حقوقی محکوم به پرداخت ماهیانه مبلغ شش و نیم میلیون تومان هستم ، در طی چند ماه گذشته مجموعا چهار قسط رو پرداخت نکردم که مجموعا بیست و شش میلیون تومان میشه که مجبور شدم امروز برای اینکه شاکی پرونده حکم جلب نگیره این چهار قسط زو یکجا پرداخت کنم اما علاوه بر این مبلغ مبلغ شانزده میلیون تومان نیم عشر در نظر گرفتن آیا این میلغ اشتباه نیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام بله نیم عشر دولتی برای جمع مبلغ بدهی شما به عنوان محکوم علیه در نظر گرفته شده و شما فقط یکبار موظف به پرداخت آن هستید ،البته در شرایطی آن نیز هم قابل تقسیط خواهد بود موید باشید