21 دی 1401

قسم به عنوان یکی از دلایل کیفری

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.شخصی مرتکب قتل شود و بگوید (ب) به من گفت بکش به تو پول می دهم اما برای اثبات هیچ مدرکی ندارم.و (ب) هم در تمام مراحل منکر دستور به قتل شود .آیا (ب) محکوم می شود؟؟ قاتل می تواند برای اثبات ادعا خود قسم بخورد؟ یا (ب) جهت براعت خود قسم بخورد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام یکی از دلایلی که در دعاوی کیفری به کار می رود سوگند است که البته معمولا به عنوان آخرین دلیل به آن رجوع می شود.اگر دلایلی مثل شهادت شهود،علم قاضی ،اقرار وجود نداشته باشد سراغ قسم می روند.