22 دی 1401

سقط جنین به زور و تهدید

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده ی سقط داشتم ۳_۴ماه بوده بزور همسر و پدرشون تیرماه ۱۴۰۰با زود تهدید نذاشتن شکایت کنم الان واقعا از لحاظ روحی و روانی مورد ازارم میخاستم ببینم میتونم شکایت کنم تمام پرونده ها و مدارک موجود رو دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با توجه به تهدید و مدارک پزشکی قابلیت شکایت و پیگیری وجود دارد شکوائیه تنظیم نموده و ازز طریق خدمات قضایی اقدام کنید