21 مرداد 1400

فروش مال غیر (کلاهبرداری)

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محسن حبیبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من ی واحد از مهر ۸۸پیش خرید کردم از شخصی ب اسم نوید موحدی واحد قرار شد ۹ ماهه تحویل داده بشه ولی اماده نشد تا اینکه قسط های واحد ک تموم شد فهمیدیم واحدی در کار نیست یعنی ب چند نفر فروخته بود در اردیبهشت ۹۲ ب من گفتن پول میدیم بهتون مبلغ ۱۲۳ میلیون تومان.. الان پشت مبایعه نامه من همینو نوشتن ک پول میخوان بدن تا چند وقت دیگه یعنی مبایع نامه من باطله ن پولی ب من دادن ن واحدی چ کار کنم لطفا راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در خصوص موضوع پیش آمده سوالتون مبهم بود اگر کلا آپارتمانی ساخته نشده و با وعده و وعید از شما مبلغی گرفتن خوب کلاهبرداری هست و شما باید شکایت کیفری مطرح کنید اگر ساخته شده ولی به چند نفر فروخته شده میبایستی فروش مال غیر شکایت کنید. مبایعه نامه هم جز اسناد شماست و اعتبارش باقی هست از این جهت که حداقل نشان دهنده تعهد طرف مقابل مبنی بر ساخت آپارتمان هست از طرفی شما گفتین پشت این مبایعه نامه متعهد شدن که پول را به شما برگردونن این یعنی به صورت کتبی اقرار کردن که بابت آپارتمان از شما پول گرفتن شما میتونید دعوای حقوقی مبنی بر مطالبه وجه به اضافه تاخیر تادیه از سال ...تاسال ۱۴۰۰ هم مطرح کنید.پیشنهاد میشه بدلیل مهم و حساس بودن، موضوع توسط وکیل پیگیری بشه