23 مرداد 1400

کلاهبرداری و تحصیل ما از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در‌خصوص تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری چگونه میتوان طرح شکایت کرد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام طبق ماده دو تشدید قانون مجازات کلاهبرداری شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه‌ای با عنوان کلاهبرداری و تحصیل ما از طریق نامشروع مطرح کنید چنانچه در تنظیم شکواییه مهارت لازم را ندارید بنده درارائه خدمات در خدمت می باشم