24 مرداد 1400

قرار بازداشت موقت در دادسرا

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام داداش من بدون جرم و بدون مدرک دوماه زندان وقاظی اجازه نمیده حتی با سند بیرون بیاد ایا چنین چیزی امکان داره میخواستیم وکیل بگیرم پول نداشتیم خیلی گرون میگن تو رو خدا کمم کنید قاضی رشوه گرفته به حرف هیچ کسی گوش نمیده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای برادر شما قرار بازداشت موقت صادرشده مدت قرار بازداشت موقت معمولا 2 ماهه است اما قابل تمدید می باشد ، بهترین راه گرفتن وقت ملاقات مردمی با دادستان یا رییس دادگستری استان می باشد ، موضوع را مطرح کنید و تقاضا کنید قرار بازداشت موقت تبدیل به قرار وثیقه شود