27 دی 1401

چگونه علیه شاپ آنلاین طرح دعوا کنیم ؟

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
ما حدود یکسال پیش از شاپ انلاینی که کارش واردات از کره جنوبی بود خرید داشتیم. این شاپ قبلا ۲ بار به ایران وارد کرده بود و بر همین استدلال ما ازشون خرید داشتیم و این خریدها ۶ بار شده که ارزش اونها تا ۶۰۰ میلیون هم میرسه که باتوجه به نوسانات ارز حتی بیشتر.
این شاپ چندین ماه پیش بار ۳ و ۴ رو وارد ایران کرد ولی از اون موقع تاحالا حاضر به پاسخگویی، تحویل و ارسال بار به دست سفارش دهنده ها نیست. وقتی از ادمین این شاپ درمورد صحت و سلامت این بار سوال میشه پیام رو سین نمیزنن، یا وقتی سین میزنن با توهین کلامی رکیک با سفارش دهنده صحبت میکنن و اونها تهدید به ضبط مال میکنن !
ادمین این شاپ حاضر به دادن اطلاعاتی مانند شماره، اسم، ادرس یا هرچیزی که بشه باهاشون ارتباط گرفت نیست و تنها چیزی که داریم شماره کارت بانکی هست که متعلق به زن مسنیه که چندین شکایت برای همون شماره کارت وجود داره و اینکه بسته ها از محله ایوانک تهران ارسال میشن.
بحث پول زیادی وسطه، داره با مال و اعتماد ما بازی میشه و دنبال راه حلی قانونی برای حل مشکل هستیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ، از طریق پلیس فتا پیگیر شوید ، مدارک و مستندات و شماره کارت را به پلیس فتا ارائه دهید و علیه مدیر فروشگاه آنلاین شکایت کنید .