29 دی 1401

جریمه جهت جرمی که انجام نشده است

دسته بندی : تعزیرات | عرضه خارج از شبکه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ماشینم‌تو محور میناب توقف دادن به جرم‌مشک خالی اغشته به گازویل رفتن برام پرونده تعزیراتی درست کردن بابت مشک خالی ۱۸۰۰لیتر! ظرفیت مشک هستش وبه اندازه همین جریمه لیتر ۱۰۵۰۰۰هزار جریمه کردن که جمع کل میشه ۱۸۹ ملیون ایا هم چین قانونی داریم واسه یه مشک خالی جریمه بشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم میتواتید و با استدلال به خالی بودن آن و موارد دیگر به رای صادره اعتراض نمایید