27 مرداد 1400

خلع یدمشاعی ازمتصرف غیرقانونی

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

قطعه زمینی مشاعی می باشد و حدود سه هکتار است ، که در آن چند متصرف غیر قانونی وجود دارد ، ولیکن فقط قصد دارم از یکی از متصرفین که متراژ معینی در تصرفشان است شکایت خلع ید به میزان تصرفشان کنم ، آیا باید از کل ملک خلع ید کنم ؟ آیا می توانم فقط نسبت به تصرف یک متصرف خاص تقاضای خلع ید نمایم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام طبق ماده 308 قانون مدنی وماده 43 اجرای احکام درخلع یدمشاعی ازکل مال رفع تصرف می شود