29 مرداد 1400

ایامن میتونم کفالت پدرناتوانم رابر عهده بگیرم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام،من پدرم کارگر است و اکنون 68 سال دارد می خواستم بدانم با توجه به سن و کارگر بودن او و عدم توانایی کار جهت رفع نیاز مالی می توانم تقاضای معافیت کفالت دهم لازم به ذکر است مادرم هم همین اندازه سن دارد و خانه دار است و از لحاظ جسمی مشکلات رایج سن خود را دارد؟خودم تازه دانشگاه را تمام کردم
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اگر تک فرزند باشید وبرای پدرتان در کمیسیون پزشکی رای بر از کار افتادگی دهند شمامیتوانید سرپرستشان شوید