01 بهمن 1401

جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خانم پدیدار
یه سوالی از حضورتون داشتم
من چند سال پیش مورد اغفال یه آقایی قرار گرفتم که بنده دانشجو بودم و گفت که الکی وقتتو هدر نده پسر عمه من تو دانشگاه چالوس مدیره تو فقط پول ترم هاتو واریز کن بقیه ش حله فقط کلاس نمیری بعد یه مدت مدرکو اورد و همونجوری مدرک موند تو خونه هیچ جایی ارائه ندادم تا امسال که دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کردم و پیامک احضاریه اومد و رفتم تازه فهمیدم جعلی بوده و من هیچ علمی به جعلی بودنش نداشتم به جان مادرم
هرچی مدرک و ادله بابت این اقا داشتم به ضابط قضایی و دادگاه بود ارائه دادم. پیامک های رد و بدل شده ، ادرس ،شماره تلفن ، عکس،فیش واریزی و همه مواردی که بود و تا فهمیدم رفتم سریع انصراف دادم از دانشگاه حالا ۲۶بهمن ماه دادگاه دارم
لطف میکیند راهنمایی کنید جزاش چیه؟
چه کار باید بکنم تو دادگاه و چه بگم که بی گناهیم ثابت بشه خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر بتوانید اثبات کنید اطلاع و آگاهی از جعل سند نداشته اید و فی الواقع عنصر معنوی به عنوان رکن تحقق بزه موجود نباشد بزه متوجه شما نخواهد بود به ویژه در استفاده سند مجعول