03 بهمن 1401

آیا شخص مذکور ملزم به عقد میشود؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من ازدوست پسرم حامله شدم الان اگه ازش شکایت کنم باید عقدم کنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ خیر عقد نکاح تابع قصد و رضایت طرفین هست و با ایجاب و قبول واقع میشود کسی را نمیتوان ملزم به ازدواج کرد اگر خود مایل نباشد بنابر این چون رابطه شما بصورت نامشروع و کاملا غیر قانونی واقع شده و وصف مجرمانه دارد با شکایت از ایشان ب این دلیل خود نیز ب دردسر خواهید افتاد و در نهایت مجازات میشوید. موید باشید