04 بهمن 1401

مجازات تحصیل مال نامشروع از طریق کلاهبرداری اینترنتی چبست

دسته بندی : جرایم سایبری | تحصیل مال از طریق نامشروع
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.چند ماه پیش با یکی از طریق برنامه دیوار آشنا شدم که آگهی کار درمنزل زده بود وقتی پیام دادم یک شماره به من دادکه ازطریق واتس آپ با اون طرف چت کنم که شرایط اعلام کنه.گفتندکه ما پول به حساب شما پرداخت میکنیم و شما ازسایت ارز دیجیتال خریدمیکنید و به کیف پول ما ارسال میکنید و۵درصد کمسیون دریافت میکنید.ما قبول کردیم و اونها اول ۱۰ میلیون به حساب ما انتقال دادن و ما ارزدیجیتال خرید کردیم و ارسال کردیم بعدش ۲میلیون ۸۰۰ هزارتومان انتقال دادن که بازخرید کردم و بلافاصله ۱۰ میلیون دیگه انتقال دادن که هرکاری کردم نتونستم خرید انجام بدم که متوجه شدم حسابم مسدود شده وقتی بهشون اعلام کردم منو مسدود کردند.الان کل حساب های ما مسدود شده و اون صاحب حسابی که ۲میلیون۸۰۰هزارتومان ازحسابش کسر سده ازماشکایت کرده که نبابت به شهرما زدند و ما رفتیم اظهارات نوشتیم و یک ضامن هم گذاشتیم.الان باز حکم اومده که مارا مجرم شناختند.الان باید چیکار کنیم که بتوانیم مشکل این پرونده حل کنیم؟ آیا با پرداخت پول مشکل حل میشه؟چیکار باید کرد که این پرونده بسته بشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

از لحاظ قانونی با اعلام رضایت شاکی خصوصی و پرداخت وجه میتوان در میزان مجازات تاثیر زیاد گذاشت،جهت مشاوره بیشتر و بهتر تماس تلفنی رزرو نمایید.