04 شهریور 1400

جرائم رایانه ایی وفضایی مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب و احترام..در عکس پروفایل واتساپ ام،فقط کلاه به سر دارم و مقداری از موهایم بیرون است،،شوهرم از این تصویر که گذاشتم،اسکرین شات گرفته و میگوید که شکایت میکند،،ایا در صورت شکایت کردن او از من، برای بنده مشکل قانونی بوجود میاید؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام موضوع بعلت عدم وجود سونیت مجرمانه جرم نیست وقابل رسیدگی نمی باشد